Közélet

Ez okozhatta Potápi Árpád, nemzetpolitikáért felelős államtitkár halálát

57 éves korában, csütörtökön váratlanul életét vesztette Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár, írtuk meg korábban. Mint azóta kiderült, Potápi Árpád edzés közben, egy futópadon lett rosszul, a halálát szívinfarktust okozhatta.

Mint korábban megírtuk, 57 évesen meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár. A Fidesz gyászol, ugyanis ő volt az az ember, akit tényleg mindenki szeretett. A halálhíre óta többek között Orbán ViktorKocsis MátéSemjén Zsolt is a Facebookon búcsúzott el tőle. 

A Blikk információi szerint Potápi Árpád edzés közben, egy futópadon lett rosszul, a halálát szívinfarktust okozhatta.

A MINISZTERELNÖKSÉG SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI

Közleményében a Miniszterelnökség az Országos Sajtószolgálaton keresztül azt írta, hogy Potápi Árpád János az elmúlt másfél évtizedben a nemzetpolitika meghatározó szereplőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett. Mindent megtett azért, hogy a magyar kormány nemzetpolitikájának vezérelve, a nemzeti összetartozás minden magyarnak a világ minden táján kézzelfogható valóság legyen. Potápi Árpád Jánost a Miniszterelnökség saját halottjának tekinti.

AZ UTOLSÓ PILLANATOKIG DOLGOZOTT

Potápi szerdán még Budapesten, egy külhoni gyermekpszichológusoknak szervezett képzés megnyitóján vett részt, ahol azt elmondta: „A magyar jövőt a magyar gyermekek jelentik.” A nemzetpolitikai államtitkárság és a Bethesda Gyermekkórház háromnapos konferenciájának megnyitóján rámutatott arra: „ha nincsenek gyermekek, nincsenek fiatalok, akkor nincsen folytatás”. Ezért az a legfontosabb, hogy a gyermekeinknek tudjunk segítséget nyújtani, biztonságban tudjuk őket, nevelni tudjuk őket, valamint adjunk nekik tudást és lehetőségeket – tette hozzá. Az államtitkár emellett a mentálhigiénés egészség jelentőségét is hangsúlyozta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb