MindenmásVideo365

A Zengőnél mindig történik valami – ma reggel egy Mapei továbbképzést tartottak, hogy Szegeden még gördülékenyebbek legyenek az építkezések (videó)

A Zengő Alföld Kft. ismét bizonyította, hogy nem csak a vásárlókat, de az iparág szakembereit is támogatja: ma reggel újabb Mapei továbbképzésen vehettek részt az érdeklődők. A cég Szegeden folyamatosan az építési szakértelem fejlesztésére törekszik – a videónkból megtudhatod, miért fontos számukra az edukáció.

A Zengő Alföld Kft.-nél mindig történik valami izgalmas. Ma reggel is egy nagyszabású Mapei továbbképzést tartottak, amelyen mi is jelen voltunk. A szegedi cég számára rendkívül fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, hiszen enélkül nem lehet lépést tartani a modern építkezési trendekkel. A továbbképzésen a Mapei szakértői osztották meg legfrissebb tudásukat, mely nemcsak a szakembereknek, de a végfelhasználóknak is hatalmas előnyöket nyújt.

A Zengő Alföld Kft. hosszú évek óta az egyik meghatározó szereplője a szegedi építőiparnak, amit a folyamatos fejlődés és edukáció is bizonyít. Korábbi cikkünkben is bemutattuk, hogy a cég nemcsak termékei minőségével, hanem szakmai tudásával is támogatja a helyi lakókat: 50%-os szigetelési kedvezménnyel segítették az otthonok hőszigetelését, ezzel is hozzájárulva a szegedi háztartások energiatakarékosságához. Ha még nem olvastad az erről szóló írásunkat, itt az idő pótolni:

Az újabb Mapei továbbképzés bebizonyította, hogy a Zengő Alföld Kft. nemcsak eladni szeretne, hanem valódi megoldásokat nyújt, legyen szó lakásfelújításról vagy új építkezésekről. A cég különösen figyel arra, hogy a szakemberek naprakészen kapják meg a legújabb tudásanyagot, ezzel is segítve, hogy a szegedi építkezések gördülékenyebbek és gyorsabbak legyenek.

A Mapei a világ egyik legismertebb építőipari anyaggyártója, amely különösen figyel az innovációra és a fenntarthatóságra. Az ilyen továbbképzések során a résztvevők megtanulhatják, hogyan lehet a legmodernebb technológiákat és anyagokat a legjobban kihasználni, hogy otthonunk nemcsak szép, de energiatakarékos is legyen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb