Mindenmás

Videón, ahogy csúnyán lezúznak egy Teslát az 5-ös úton, az autónak kiszakadt a bal hátsó kereke

Letért az útról egy kisbusz az 5-ös úton Alsónémedi után, Soroksár felé, majd nekiütközött egy vele szemben szabályosan haladó személyautónak. Az ütközést egy fedélzeti kamera is rögzítette. Mint kiderült, a balesetben kiszakadt a Tesla egyik kereke is.

Budapesti Autósok egy olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy szabályosan közlekedő Tesla típusú autó bal hátsó részét telibe kapja a kanyarban egy szemből érkező furgon. Az eset Alsónémedi után, Soroksár felé az 5-ös úton, az M0 körforgalom előtt történt.

KISZAKADT A TESLA EGYIK KEREKE

A felvétel szerint az ütközés nagy sebességgel, a záróvonalat átlépve történik, de nem tudni, hogy milyen okból tért át a kisbusz a szemközti sávba, ahol a balesetben vétlen autós haladt. A Teslának kiszakadt a bal hátsó kereke, benne látszólag csak a sofőr tartózkodott, aki az ütközést követően azonnal kiszállt a járműből és körbejárta autóját.

Óriási szerencse, hogy nem lett nagyobb tragédia a balesetből! Közlekedjetek óvatosan!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb