Mindenmás

Napi trash: golfütővel, fejszenyéllel és fahusángokkal rendezték le a vitát egy Csongrád-Csanád vármegyei településen

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt két család 7 tagjával szemben, akik golfütőkkel, fejszenyéllel és fahusángokkal akarták lerendezni a nézeteltéréseiket. Mindezt egy kompállomáson.

Mint megtudtuk, a vádirat szerint a megyebeli kistelepüléseken lakó vádlottak családjai között régebb óta haragos viszony állt fent, ami miatt 2022. december 17. és 18. napjain kölcsönös üzengetésben hívták ki egymást verekedésre.

HETEN JELENTEK MEG A “VEREKEDÉSEN”

Az egyik család 5 tagja, köztük 3 nő, míg a másik családból apa és fia jelentek meg 2022. december 18. napján délben az egyik tiszai átkelőnél, majd rövid szóváltást követően előkerültek az előre magukkal vitt golfütők, fejszenyelek, fadarabok és valamennyien kölcsönös verekedésbe kezdtek. A vitának a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.

A vádlottak közül többen kisebb sérüléseket szenvedtek el, egyikük sérülése maradandó fogyatékossággal gyógyult. A járási ügyészség a vádlottakat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésével vádolja. Ügyükben a Csongrádi Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb