antioxidánsok
-
Mindenmás
Cékla-láz Szegeden: a szezon, amit nem érdemes kihagyni!
Friss, hazai, színes és tele van élettel – a szegedi termelők céklája ilyenkor, augusztus végén a legropogósabb. A környékbeli termelők…
-
Mindenmás
Eltűnik a piacokról, mire észbe kapnál – most szerezd be a nyár egyik legegészségesebb kincsét!
Augusztus a padlizsán aranykora! A lila szuperzöldség nemcsak finom és sokoldalú, de tele van rosttal, antioxidánsokkal, segíti az emésztést, csökkentheti…
-
Mindenmás
Az erdők kincse, amit még az űrhajósok is magukkal visznek – de te mégsem eszed elégszer
Az áfonya népszerűsége az utóbbi években az egekbe szökött – és nem véletlenül. Ez a kis bogyós gyümölcs nemcsak finom,…
-
Mindenmás
Miért az algyői eper a szegediek első számú választása? Fedezd fel a helyi termelők titkait és az egészségre gyakorolt varázslatos hatásait!
Az algyői eper frissessége és minősége messze földön híres, de miért választják a szegediek más régiók terményei helyett? Ismerd meg…
-
Mindenmás
Brutálisan meleg van, és ilyenkor nem csak a vízfogyasztásra kell különösen odafigyelni! Ajánlatunk: frissítő nektarin a szegedi nyárban! Mutatjuk miért annyira jó!
Nyáron, amikor a hőség tombol, nincs is jobb, mint egy lédús, frissítő nektarin! Szeged utcáin és piacain számtalan lehetőség van,…




