gasztronómia
-
Gasztro
Lobbanjon a tűz, robbanjanak az ízek! A Napfény Műteremben egy pohárban hozták el a forróságot, egy tányéron pedig a tökéletes falatokat!
Van az az este, amikor nem csupán beülsz valahova egy italra, nem csak bekapsz egy falatot, hanem valami többre vágysz.…
-
Kikapcs
Teltház! Minden jegy elkelt a Gasztro Talk Show 4.0-ra, ahol Borovics Tamás egy másik oldala tárul fel
A Gasztro Talk Show eddig minden alkalommal maradandó élményt adott a szegedieknek, és nincs ez másként most sem: a március…
-
Gasztro
Brit klasszikus szegedi csavarral: fish & chips ropogós tortilla bundában – kóstoltad már a Napfény Műteremben?
Ha fish & chips, akkor London utcái, egy papírtölcsérben gőzölgő, ropogós bundájú hal és egy adag aranybarnára sült krumpli jut…
-
Mindenmás
A retek nem csak a nyúl kedvence – 6 ok, amiért neked is enni kellene
Tavasz van, jön a jó idő, de az immunrendszered bírni fogja a tempót? A megoldás piros, ropogós és tele van…
-
Gasztro
Egy korty Amerika, egy falat Új-Zéland: így hódít a Napfény Műterem gasztrokultúrája Szegeden! (videó)
Van egy hely Szegeden, ahol az ízek, az italok és a művészet találkoznak – ez a Napfény Műterem. Egy falat…
-
Gasztro
A Napfény Műterem most olyat gurított, hogy a fél város erről beszél – ha ezt megkóstolod, megérted, miért!
Na jó, ez most tényleg durva. A Mc’Gregor Burger – egy brutálisan szaftos, kék sajtos BBQ pulled pork burger ropogós…
-
Szegedi Arcok
Ezt jól kifőzték: döntőbe jutottak a szegedi Krúdy Iskola szakács oktatói a Magyarország Étele versenyen
Február 8-án rendezték meg a „Magyarország étele 2025.” szakácsverseny középdöntőjét, amin a szegedi SZC Krúdy Gyula Szakképző Iskolában oktató Ujvári…