Mizsik Attila
-
Gasztro
Gasztro365: kézműves burger, óriás kiszerelésben, Szegedről!
Ahogyan azt a beharangozóban szombaton megígértük, ezen a hétvégén olyan extra finom, minden csudasággal megpakolt óriás kézműves burgert mutatunk Neked,…
-
Gasztro
Gasztro365: Fish Taco és citrusos limonádé, főzd meg velünk a nyár két nagyágyúját
Gyors, könnyed, olcsó! Ezek jellemzik a Gasztro365 mai adásában bemutatott Fish Tacot, amit ezúttal egy nagyon ízletes, citrusos házi limonádéval…
-
Gasztro
Gasztro365: bakonyi csirke, szegedi módra, Luke Skywalker receptje alapján!
Birodalmi csillagromboló, bakonyi csirke, szegedi szakács… mi kell még egy intergalaktikus, vasárnapi ebédhez? Indul az e heti Gasztro365, a szegedi…
-
Blog
Gasztro365: Mama, hozd a fasírtot!
Emlékszel még a Nagymamád utánozhatatlan fasírtjára? Igazi házias ízekkel készültünk a Gasztro365 e heti epizódjára: Mizsik Attila szegedi gasztro-alkoholista ezúttal…
-
Kikapcs
Gasztro365, Szeged: vasárnap újra őrület a konyhában!
Érkezik a Gasztro365, a Szeged365.hu kulináris video-blogja, Mizsik Attila gasztro-alkoholistával! Vasárnap délelőtt 10-től egy sajtos finomfalatot sütünk, rántott rizsgolyóval, gombával,…
-
Gasztro
Gasztro365: texas chili, darált hús- és babmentesen Szegedről!
Anyák Napja van, a konyhában is! Mit szólnátok hozzá, ha éppen ezért ma délelőtt a csodálatos Szegedi Anyukák pihennének, helyettük…
-
Gasztro
Gasztro365: belecsapunk a lecsóba, indul a szegedi főzőshow!
Belecsapunk a lecsóba: ahogy ígértük, Mizsik Attila, a Szeged365.hu gasztro-alkoholistája (egyben a Pizzamonster gazdája) ma délelőtt a magyar konyha Suzuki…
-
Gasztro
Gasztro365: vasárnap belecsapunk a lecsóba!
Vasárnap délelőtt belecsapunk a lecsóba! A legutóbbi Gasztro365 videoblogunkban megkérdeztünk Benneteket: mit főzzünk legközelebb? Rengetegen írtátok, hogy nagy show lenne…