Sport

Együtt, közösen, nagy dolgokra vagyunk képesek: a cukorbeteg gyermekek támogatásáért szerveztek jótékonysági teniszezést a Gellért Szabadidőközpontban

A Gellért Szabadidőközpontban augusztus 31-én első alkalommal szerveztek jótékonysági teniszezést, amelynek teljes bevételét az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvány részére ajánlották fel. Dr. Gellért Ákos a Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület elnökének célja az egészséges életmód népszerűsítése, a gyermekek támogatása volt, számoltak be az eseményről szerkesztőségünknek a szervezők.

A rendezvény során teniszezők és sportkedvelők gyűltek össze, hogy részt vegyenek a jótékonysági teniszezésen, amely nemcsak egy remek kikapcsolódási lehetőség, hanem nemes célt szolgáló program is volt.

A CUKORBETEG GYERMEKEK TÁMOGATÁSÁT TŰZTÉK KI CÉLUL

Mint a szervezők beszámoltak róla, sok izgalmas meccs zajlott, ahol a résztvevők nemcsak a sportág iránti szenvedélyüket mutathatták meg, hanem a közösség összefogását is egy nemes cél érdekében. A rendezvény célja az volt ugyanis, hogy felhívja a figyelmet a cukorbeteg gyermekek nehézségeire, és támogassa őket a mindennapi életükben.

INGYENES SZŰRÉSEKKEL IS KÉSZÜLTEK A NAP FOLYAMÁN

Több Gellért Tenisz Iskolás gyermek is teniszezett az eseményen, szüleik pedig támogatták a kezdeményezést, ezzel jó példát mutatva, hogy segíteni a rászorulóknak csodálatos érzés. A rendezvény során az Újszeged Egészségközpont és Diabetes Centrum csapata ingyenes szűrésekkel várta az érdeklődőket (vércukorszintmérés, vérnyomásmérés, Doppler vizsgálat). Várkonyi Ákos pedig szenzor edukátor hasznos tanácsokkal látta el az érdeklődőket a sportról és az egészséges életmódról.

Az esemény nemcsak a teniszezésről szólt, hanem arról is, hogy együtt, közösen, nagy dolgokra képes egy közösség.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb