Mindenmás

Napi pakk: szeles nap elé nézünk ma Szegeden, módosított útvonalon közlekednek a 6-os trolik

Szép, lassan haladunk bele az őszbe, a reggeli órákban még egy kis esőre is van kilátásunk Szegeden. Azt követően száraz, de szeles időre számíthatunk városunkban. A Rókusi körúton továbbra is dolgoznak, emiatt: a 6-os vonali járatok a Vértó végállomást egyik irányban sem érintik majd, illetve éjszakai munkavégzésre is számíthatunk a Csongrádi sugárúti és a Vértói úti csomópontban. Kezdd a kedd reggelt is velünk, itt a Napi pakk a reggeli kávéd mellé!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Nikolett, Hunor, Edgár, Erik, Erika, Nikolasz, Nikoletta, Noémi és Zalán nevű Olvasóinknak.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 126 éve Erzsébet (Sissi) osztrák császárné és magyar királyné a Genfi-tó partján merénylet áldozatául esett.
  • Ma lett 64 éves Colin Firth, Oscar-díjas angol színész. Teljes nevén: Colin Andrew Firth. A Büszkeség és balítélet (Pride and Prejudice, 1995) című filmmel lett ismert, ő játszotta Mr. Darcy szerepét.
  • 56 éve született Guy Ritchie angol származású filmrendező, forgatókönyvíró, Madonna volt férje.

SZELES NAPUNK LESZ MA SZEGEDEN

Kedden keleten, északkeleten maradhat tartósan felhős, esős az idő, másutt felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. A délutáni gomolyokból nyugaton egy-egy zápor kialakulhat. Sokfelé élénk, erős lesz az északi, északnyugati szél. Kora reggel 10 és 19, délután 20 és 28 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lesz a leghűvösebb. Hajnalra délnyugaton foltokban pára, köd képződhet.

ÍNYCSIKLANDOZÓ MEGLEPETÉS A NAPFÉNY MŰTEREM DÉLI AJÁNLATÁBAN

A Napfény Műterem újabb ínycsiklandó meglepetésekkel készült: az új Corn Flakes bundás, vagy natúr csirkemell csíkok fogás egy igazi ízorgia, melyet fűszeres steak burgonya, jázmin rizs és friss saláta mix kísér. Az egészet egy csipetnyi tartár és ropogós uborka koronázza meg, hogy minden falat egy élmény legyen. Tedd különlegessé a napod, és csapj le rá az elsők között! Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy látogass el a Napfény Műterembe, ahol a terasz napfénye és a belső tér hűvöse is rád vár – egy ajándék limonádéval együtt. Jó étvágyat kívánunk!

KEDDEN ÉS SZERDÁN A 6-OS TROLIK A VÉRTÓ VÉGÁLLOMÁST EGYIK IRÁNYBAN SEM ÉRINTIK

A Rókusi körút–Vértói út csomópontban végzett közúti munkálatok miatt kedden és szerdán a 6-os vonali járatok a Vértó végállomást sajnos egyik irányban sem érintik majd.

ÉJSZAKA IS DOLGOZNAK A RÓKUSI KÖRÚTON

Három éjszaka is munkálatokra számíthatunk a Rókusi körúton. A Rókusi körút aszfaltburkolatának cseréje ugyanis a napokban a Csongrádi sugárúti és a Vértói úti csomópontban folytatódik, írta meg a Rádió 88.

CSÖKKENNEK AZ ÜZEMANYAGÁRAK

A héten kedden további üzemanyagár csökkenést tapasztalhatunk a kutakon. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken. Előbbi bruttó 4 forinttal, míg a gázolajért bruttó 3 forinttal lesz kevesebb, írta a Holtankoljak.hu

VÁLTOZÁSOK LÉPTEK ÉLETBE A SZEGEDI VASÚTVONALAKON

Szeptember 9-től 13-án kora délutánig Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között pótlóbuszok közlekednek a Napfény IC-k és a személyvonatok helyett is. A Napfény IC-khez kétféle pótlójárat csatlakozik: Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között közvetlen pótlóbuszok, illetve Kistelek és Szatymaz érintésével közlekedő pótlóbuszok is indulnak, tudatta a MÁVINFORM közösségi oldalán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb