Közélet

Paplanból milliárdok – Gellért Ákos volt a FIVOSZ Szeged legutóbbi estjének vendége

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) rendezvényein állandó jelleggel lehet meghallgatni inspiráló üzleti történeteket. Március 11-én Gellért Ákos, a Naturtex Kft. alapító tulajdonosa volt az est díszvendége.

Fotó: Szabó Dávid

Előadásának a címe Paplanból milliárdok volt, melyben elmondta, hogyan lehet milliárdos árbevételű céget építeni az álmainkból, az ő meglátása szerint. A cég profilja tollal, pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus szállal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása.

Noha több mint 30 éve van az üzleti életben, energiája és munkabírása még mindig nagy, és két fiával együtt ő látja el az ügyvezetői feladatokat.

A Naturtex tizenkettedik éve birtokolja a Superbrands márkaelismerést, ezen kívül évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének. 35%-os piaci részesedését úgy érte el a magyar ágyneműpiacon, hogy mindvégig családi, szegedi vállalkozás maradt a cég. Tudják azonban, hogy nem ülhetnek babérjaikon, ezért az innováció is nagyon fontos számukra.

Ezen kívül támogatókként is fellépnek, a szegedi férfi kosárlabda csapat főtámogatói.

A közönség érdeklődve hallgatta Gellért Ákost. Az est nem ért véget előadásának befejeztével, számos kérdés érkezett hozzá ezt követően is.

Fotó: Szabó Dávid

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb