Kikapcs

Agyhalál, level 500: Karantén Fesztivál Szegeden

Sikítófrászt kaptak a megmaradt agysejtjeink: Karantén Fesztivált szervez március 14-én, most szombaton a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, of course, Szegedre… Na jó, a Facebook esemény helyszíne Szeged, de a koncepció szerint, a valódi helyszín a résztvevők otthona (mindenkinek a sajátja – a szerk.), ergo a bulizók közös biztonsága, egészsége érdekében az őrület online zajlik majd.

“A koronavírus magyarországi terjedése miatt a kormány veszélyhelyzetet hirdetett. Egyúttal bezárták az egyetemeket, határellenőrzést és beutazási tilalmat rendeltek el egyes országoknál, és korlátozzák a rendezvényeket is. Ezért az MKKP Ajka úgy döntött, közös biztonságunk és egészségünk érdekében megrendezzük az I. Karantén Fesztivált!” – írja a hivatalos eseményben az MKKP Ajka (??) szervezete, hogy miért pont az ajkaiak szervezik a bulit, pont Szegedre, az klassz kérdés.

A fellépők névsora, illetve az, hogy kétfarkúék komolyan gondolják-e a bulit, még nem ismert – ez utóbbiról megkerestük őket, amint van válasz, jövünk a részletes programmal!

Hivatalos esemény:

https://www.facebook.com/events/575512906644351/?active_tab=about

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb