Hirdetés
Hirdetés
2.6 C
Szeged
2021, január 24., vasárnap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Mindenmás A Magyar Közút felfüggeszti a személyes ügyintézést

A Magyar Közút felfüggeszti a személyes ügyintézést

MTI- A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőtől – előzetesen március 31-ig – felfüggesztette a személyes ügyintézési lehetőséget a cég telephelyein. A társaság az általa üzemeltetett tengelysúlymérő állomásokon a személyes ügyfélszolgálatot, illetve ügyfélforgalmat hétfőn az esti műszakkezdettől függeszti fel, egyúttal a többi országos és megyei telephelyén is korlátozza a személyes ügyfélforgalmat.

Fotó: Szabó Dávid

A Magyar Közút közleménye szerint a jövőben is valamennyi ügytípusban lesz mód online ügyintézésre, a www.kozut.hu oldal e-ügyfélszolgálatán keresztül. Ezen kívül a túlsúlyos és túlméretes járművek engedélykiváltását elektronikus úton munkanapokon és hétvégén is biztosítják a https://uvreoffice.kozut.hu felületen.

A Magyar Közút mérnökségi szakemberei már csaknem két hete elővigyázatossági intézkedésként szórásos technológiával, széles hatásspektrumú szereket felhasználva a gyorsforgalmi pihenőhelyi WC-épületek, berendezések és utcabútorok további fertőtlenítését is ellátják, a pihenőhelyeken a napi fertőtlenítések számát megduplázták, illetve egyes kiemelt pihenőknél és benzinkutaknál még ennél is sűrűbben, 4-5 óránként végzik el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -