Sport

Sportos összefogás: nem kell tagdíjat fizetni a szegedi hokisoknak!

A jégkorongban fontos a gyors reakció. A szegediek sem tétlenkedtek sokáig, máris megtették a kellő lépéseket, hogy formában maradjanak a játékosok és hogy segítsenek a szülőknek is.

„A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű felnőtt és korosztályos jégkorongcsapatai számára a vártnál korábban értek véget a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Elővigyázatosságból a közös edzésekkel is leálltak a szakosztálynál, amely speciális intézkedésekkel alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez.” – tájékoztatta a www.szeged365.hu-t a klub kommunikációs vezetője, Gyúrós István.

Jég nélkül kell folytatnia a népes jégkorong-családnak egy ideig.



A sportvilágban is egyre többet lehet olvasni arról, hogy hogyan próbálnak segíteni egymásnak és a sportáguknak a játékosok, edzők, szülők. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vezetősége is lépett: mivel sokaknak gazdasági nehézségeket okoz vagy fog a jövőben okozni a kialakult járványügyi helyzet, a csapat vezetősége úgy döntött, hogy elengedi az áprilisi és májusi tagdíjakat, ezzel tehermentesítve a szülőket.

A technológiát is segítségül hívták a megfelelő kontroll érdekében. Teljes gőzzel beindult a klub online edzésprogramja, amelyben korosztályokra bontva, napi szinten rendszeres feladatokkal látják el az utánpótlást videók formájában. A gyerekek pedig igazán kreatív módokat találnak, hogy otthon is el tudják végezni a gyakorlatokat.

https://www.facebook.com/goodwillpharmaszegedivizmusc/videos/141435093935587/

Az ellenőrzésre is figyelnek, ezért a gyerekek és szüleik szintén rögzítik a feladatok elvégzését, az edzői stáb pedig elemzi azokat, majd konzultálnak a hibákról. Amíg a járványhelyzet úgy kívánja, ebben a formában folytatják a munkát a szegedi jégkorongozóknál. 

Az összefogás és a védelem most a legfontosabb! Nem csak a jégkorongban…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb