Sport

Két férfi, egy eset! Ugyanazon a napon született a szegedi focicsapat kapitánya és helyettese

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatkapitánya, Germán Tamás és helyettese, Tóth Gábor is „Krisztusi korba” lépett. Hamarosan másban is egyformák lesznek!

Tóth Gábor a védelemben, Germán Tamás a középpályán kihagyhatatlan a szegedi NB II-es labdarúgó csapat kezdőjéből, ha egészségesek. Amennyiben a születés dátumának van hatása az életünkre, úgy nem csak ez a közös a két labdarúgó életében. Mindketten 1987. március 26-án látták meg a napvilágon. Sorsuk tehát több fronton is párhuzamos, például a munkájukban, de hamarosan egy másik területen is egyformák lesznek.

Tamás:  ”Májusra van kiírva a feleségem, így hamarosan kétgyermekes apuka leszek, mint Tóth Gábor, akinek nemrég született meg a kislánya. Hogy egy gyerek érkezése milyen változás, azt már tudom, hiszen mikor Máté megszületett, elajándékoztam az X-boxomat, úgyse lenne rá idő…..De viccet félretéve, nem bánom, hogy nem a gép előtt ülök, hanem a kisfiammal játszhatok a kertben.”

Tóth Gábor a csapatkapitány helyettes sem sok időt tölt a tévé előtt, főleg pár hete….

Gábor: „Az NFL-t és a baseball-t kísértem korábban figyelemmel a tévében, de jelenleg egyikben sem játszanak a csapatok. Ezt nem is bánom annyira, mivel úgysincs rá időm, a két gyerekkel foglalkozom inkább az edzések között és után. Ők sokkal jobban el tudnak varázsolni, ki tudnak kapcsolni, mint az amerikai foci.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=837410626725825&set=a.179379742528920&type=3&theater

Az idei szülinap azonban teljesen más, mint a korábbiak.

Tamás: „Természetesen a nagy ünneplés elmaradt, nem csak amiatt, mert betartjuk a kormány által előírt rendeleteket. Azért is mert nem éreztem volna korrekt dolognak, hogy mi ünneplünk más pedig vagy az életben maradásért küzd vagy a front vonalban van és próbál segíteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb