Hirdetés
Hirdetés
4.4 C
Szeged
2021, január 24., vasárnap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Közélet Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

Pozitív lett a második koronavírus-tesztje, így házi karanténba vonult Dézsi Csaba András győri polgármester. A politikus ezt maga közölte szerdán késő este kiadott közleményében.

Gyõr, 2016. április 21. A felújított szökõkút színes kivilágításban Gyõr belvárosában, a Megyeháza téren 2016. április 21-én, az átadás napján. Az 1970-es évben épült szökõkutat teljesen felújították 70 millió forintból. A vízsugarak a nap több szakában zenére váltakoznak, este pedig díszkivilágításban láthatók. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Korábban már kiderült, hogy Lipovits Szilárd győri jegyző is elkapta a koronavírust, neki a múlt hét elején lázzal és felső légúti huruttal kísért tünetei jelentkeztek. A polgármester ezért március 27-én “panaszmentes állapotban, egy magán laboratóriumban, önköltségen” magán is elvégeztette a tesztet, ami negatív lett. “Tekintettel arra, hogy a negatív teszt is akkor biztos, ha két vizsgálat erősíti meg, ezért március 31-én ismételten elmentem egy kontroll vizsgálatra. Ma este telefonon értesítettek a második vizsgálat eredményéről, amely pozitív eredményt mutat” – olvasható a közleményben.

Bár tünetei továbbra sincsenek, a szükséges intézkedéseket Dézsi megtette. “Az eredményről tájékoztattam háziorvosomat, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonulok”, írta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -