Sport

Csalódott a játékosokban a Mol-Pick Szeged ügyvezetője

Csalódottságát fejezte ki a Mol-Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatának első embere, Szűcs Ernő Péter, miután a játékosok nem mentek bele a klub által javasolt 30 százalékos bércsökkentésbe. Az ügyvezető minderről a Sport Tv „Kézivezérlés extra” című műsorában beszélt.

A menedzsment 30 százalékos bércsökkentést javasolt, rögzített árfolyamon, a játékosok viszont a fizetésük 20 százalékáról szerettek volna lemondani:

„30 százalékot kértünk, és miután jelentős az árfolyamveszteségünk is, ezért szerettük volna annak egy fix összegben való megállapítását. Ehhez képest a játékosok előbb 20 százalékot mondtak, majd egyezkedés után 25 százaléknál tartunk, mert nem járultak hozzá az árfolyam fixálásához. Nagyobb empátiát várnék el tőlük.” 

A pillanat, amikor a srácok újra bajnokok lettek. Fotó: 24.hu

Az ügyvezető igazgató szerint a felelős gazdálkodásnak köszönhetően a MOL-Pick Szegednek vannak tartalékai, amelyekkel átvészelhetik a jelenlegi szituációt. Elmondása szerint a játékosok nagy része inkább szabadságra menne, holott mindenkinek az lenne az érdeke, hogy a versenysorozatok befejeződjenek.

“Egy menedzser sem hívott fel minket, hogy miben tudnak segíteni. A szezon elején a számláik benyújtásakor sokkal nagyobb aktivitás mutatkozik a részükről.”

A teljes riportot itt tudjátok megnézni:


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb