Mindenmás

Napi Pakk, szerda: 21 fok, Forrest Gump, Julian Lennon

Madárcsicsergés, napsütés, ismert színésznőt, zenészt és szokásunkhoz híven névnaposokat is ünneplünk ma. A legfrissebb koronavírus híreket is újra olvashatod, hogy mindennel képben legyél, ha lemaradtál volna.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Valódi áprilisi időre számíthatunk ma is, úgy, mint az előző napokban. Éjjel ugyan 2 fok lehet maximum, de nappalra emelkedik a hőmérséklet, egészen 21 fokig. Érdekesség, hogy ezen a napon 1939-ben a napi rekord maximális hőmérséklet 30,2 fok volt Szegeden.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Április 8-án Dénes és Valter névnapot ünnepelünk. Köszöntjük őket szeretettel!

Ismert Dénesek: Kemény Dénes vízilaba edző, Pál Dénes énekes, Ujlaki Dénes Jászai Mari-díjas színész, Száraz Dénes színész.

1966-ban született ezen a napon Robin Wright Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Játszott például az Üzenet a palackban című filmben, valamint a Forrest Gump-ban is.

Julian Lennon angol zenész,énekes, szövegíró, John Lennon fia, ma 57 éves. Julian Lennon 11 évesen debütált a zene világában, amikor apja Walls and Bridges című albumán dobolt. Grammy-díjra is jelölték a ’Legjobb fiatal művész’ kategóriában. Később is zenélt, de a fotózás sem állt tőle távol.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Újabb idős emberek a koronavírus áldozatai hazánkban. Matolcsy is bejelentést tett, hogyan száll be az MNB a gazdaságvédelmi intézkedésekbe. Szegeden egyre több helyen látni katonákat. Koronavírus öszefoglalónkat itt újra olvashatod:

A nyelvvizsga nélküli végzős egyetemisták fellégezhetnek. Hogy, miért? Tegnapi cikkünkből kiderül. Kattints, ha lemaratál róla!


Mai születésnaposként, Julian Lennon muzsikál a Napi Pakkban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb