Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül! Középpontban a szegedi fiatalok!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 csapata ezen nehézségek ellenére arra vállalkozott, hogy felderíti a napfényvárosának még éppen aktuális, szabad munkahelyeit és megosztja azt olvasóival annak érdekében, hogy senki se maradjon munka, pénz és megélhetés nélkül!

Ezúttal a szegedieknek és/vagy a Szegeden tanulóknak segítünk azért, hogy akik a városban ragadtak a veszélyhelyzet ideje alatt is megtudjanak élni.

Forrás: pixabay.com

1. Csomagolás, dobozolás, gépi kisegítés élelmiszeripari üzemben, diákmunka

Heti 3-4 napra, napi 8 órás gépi kisegítő és csomagoló munkára keres nappali tagozatos diákokat a Meló-Depó Iskolaszövetkezet egy modern, szegedi élelmiszeripari üzembe, 950 forintos órabérben. Részletek ITT. http://melo-depo.hu/munka/423/szeged-szoreg-diakmunka-fuszercsomagolas-anyagmozgatas-szoregen-2018-09

Forrás: pixabay.com

2. Egyéb fizikai jellegű diákmunka

Szegeden, különböző műszakokban, hétfőtől vasárnapig, akár csak pár órában vagy akár teljes munkaidőben keres nappali tagozatos, aktív tanulói/hallgatói vagy 25 év alatti passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalt a Meló-Depó Iskolaszövetkezet, 926-1200 forintos órabérben.

Forrás: pixabay.com

3. Házhozszállítás, futár diákmunka

Házhozszállítás, futárkodás biciklivel vagy akár autóval is Szegeden, nappali vagy akár éjszakai műszakokban. Erre keres fiatal, nappali tagozatos, aktív tanulói/hallgatói vagy 25 év alatti passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkezőt a Meló-Depó Iskolaszövetkezet. Különböző műszakokban, hétfőtől vasárnapig, akár csak pár órában vagy teljes munkaidőben, 926-1200 forintos órabérben.

Részletekért kattints IDE.

Forrás: Meló-Depó Iskolaszövetkezet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb