Kikapcs

Karantén Programajánló: posztolj verset karantén verzió, születésnapi buli az X Faktor sztárjával, és maradj otthon Lovasival

Természetesen a hétvégén sem hagyunk program nélkül! Ma is és holnap is szuper eseményeken vehetsz részt online! Nézd csak:

Posztolj verset otthon

Idén ugyan elmarad a Posztolj verset az utcára!-akció, de van helyette karantén verzió! A koronavírus-járvány miatt sajnos nem lehet megtartani a szokásos évi versgerillázást az utcákon, köztereken, és nem tehetjük fel a verseket a térképre sem, (www.posztoljverset.hu) de posztolhatunk helyette odahaza, a magyar költészet napján. Hűrőre, ablakra ragasztva, szelfizve, felmondva, Szegeden is! Ha részt kívánsz venni a kihívásban április 11 és 18 között akkor a részletekért kattints a képre, itt ni:

Ünnepelj együtt Horányi Julival a születésnapján

Horányi Juli a Maradj Otthon Fesztivál keretén belül ünnepli 35. születésnapját.

Horányi Juli Facebook oldala

Élőben jelentkezik, énekel és beszélget is veletek, ha akarjátok. Addig is itt egy kis ízelítő az X Faktor sztárjától:

És készülj Lovasi András szobakoncertjére

Sokunk nagy kedvence, Lovasi András holnap este ad szobakoncertet a Maradj Otthon Fesztivál kezdeményezéséhez csatlakozván – amit, mint tudjuk a SZIN és a szegedi Grand Café is támogat – .

Forrás: Maradj Otthon Fesztivál Facebook oldala

Lovasi András dalait teli torokból énekelni igen is ér a nappaliban! Gyakorolj, holnap jön!

Ha pedig valami ízig-vérig húsvétit szeretnél, akkor megnézheted a Liget Társulat jóvoltából – akik szintén csatlakoztak a Maradj Otthon Fesztivál kezdeményezéséhez – a passiójátékot.

A Liget Társulat a szegedi passióhagyomány megteremtése céljából alakult meg 2015. tavaszán, és azóta a régió legnagyobb keresztény színtársulatává nőtte ki magát. A játszók javarészt civil foglalkozású felnőttek, valamint középiskolás diákok és egyetemi hallgatók. A társulat lelki vezetői dr. Thorday Attila újszegedi plébános és Keserű György piarista szerzetes. A társulat művészeti vezetője Kaj Ádám, az esztergomi Babits Mihály Színház igazgató-rendezője. A Liget Társulat minden évben más-más forma és szövegkönyv alapján jeleníti meg a nagyheti eseménysort.

Az esztergomi Régió Tv húsvétvasárnap délben, és este nyolckor, valamint másnap délután 13:00-kor közvetíti mindezt. IDE kattintva érhető el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb