Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 csapata ezen nehézségek ellenére arra vállalkozott, hogy felderíti a napfényvárosának még éppen aktuális, szabad munkahelyeit és megosztja azt olvasóival annak érdekében, hogy senki se maradjon munka, pénz és megélhetés nélkül!

1. Fejlesztő gépészmérnököt keres a csongrádi Trenkwalder Kft

Fejlesztő gépészmérnököt keres a csongrádi Trenkwalder Kft, teljes munkaidőben, 2-3 évnyi munkatapasztalattal, gépészmérnöki végzettséggel. Részletek és jelentkezés ITT.

Forrás: pixabay.com

2. Raktárvezetőt keres a szegedi HumanField Kft.

Raktárvezetőt keres a szegedi HumanField Kft., teljes munkaidőben, 3-5 évnyi munkatapasztalattal, középiskolai végzettséggel. Részletek és jelentkezés ITT.

Forrás: pixabay.com

3. Gépszerelő-géplakatost keres a szegedi Prohuman

Gépszerelő-géplakatost keres, elsősorban mezőgazdasági gépek összeszerelésére a szegedi Prohuman, teljes munkaidőben, munkatapasztalattal, és gépszerelő-géplakatos végzettséggel. Részletek és jelentkezés ITT.

Forrás: pixabay.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb