Kikapcs

Karantén programajánló: Egy olasz opera, a(z egykori) kopasz énekesnő és egy kiváló bluescsapat koncertje szerdára

A mai napon is találkozhatunk érdemes programokkal, a négy fal között is. Sinéad O’Connor 2015-ös fellépését még mindig élmény meghallgatni. Rajta kívül ajánlunk egy olasz operát Szegedről és egy osztrák származású tiszteletbeli magyar férfinak és zenekarának blueskoncertjét, csak úgy, a fotelből.

Sinéad O’Connor ír énekesnő ad koncertet a szobánkban 20 órától. Az I’m Not Bossy, I’m the Boss című albumának budapesti bemutató koncertjére 2015. április 21-én, a 15. Budapesti Tavaszi Fesztiválon, a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében került sor. A koncertet a Művészetek Palotájának Youtube csatornáján lehet tehát megtekinteni 20 órától. Egy kis ízelítő arról, hogy bár az utóbbi években kevésbé hallhattuk Sinead O’Connort, hangja még mindig a régi:

Új előadás bemutatását kezdte meg csatornáján a Szegedi Nemzeti Színház. Az érdeklődők Ruggero Leoncavallo Bajazzók című operáját tekinthetik meg, Pál Tamás karnagy vezényletével:

Aki szereti a legtágabb értelemben vett jó blues zenét, az ki ne hagyja a Ripoff Raskolnikov Band, szerelmes számokkal megtűzdelt szobakoncertjét 20.30-kor:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb