Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbb, korábban állását vesztő személy minél hamarabb el tudjon ismét helyezkedni a munka világában, ezért indítottuk el Szeged365 állásvadász című sorozatunkat:

1. Szegedhez közel, mártélyi munkavégzéssel kínál szervíz asszisztens álláshelyet a Rosmarin Zrt. Szakmai tapasztalat nem szükséges, de legalább középiskolai műszaki végzettség és középfokú angol nyelvtudás igen. További részleteket ITT olvashatsz.

2. A Bodrogi Bau Kft. sofőrt keres, heti 40 órás munkaviszonnyal. Feltétel „C” és „E” kategóriás járművezetői engedély, valamint GKI kártya. Előnyt jelent a targoncavezetői tapasztalat. Nézd meg a teljes kiírást ITT.

Fotó: pixabay

3. Szintén a Bodrogi Bau Kft. keres pótkocsis önrakodó gépjárműre vezetőt. Itt a „C” és „E” kategóriás járművezetői engedély mellett feltétel a darukezelői engedély is. A teljes kiírást ITT tudod elolvasni.

forrás: foldmunkak.eu

4. Pályázati adminisztrátor / asszisztenst keres a Pharmacoidea Kft. A pályázónak otthonosan kell mozognia a pályázatok világában, folyékony, tárgyalóképes és legalább középfokú angol nyelvtudással kell rendelkeznie. További részletekert ITT olvashatsz.

forrás: Napi pályázatok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb