Kikapcs

Karantén programajánló: Star Wars zene; Pamkutya tehetségkutató döntő

Nézzük, milyen programokkal lehet kikapcsolódni szombat délután, ha már kimozdulni nem lehet. Mindig élmény, ha szeretett filmjeink zenéit hallhatjuk. Márpedig John Williams biztosan jegyez olyan filmzenét, amelyet imádunk. A Pamkutya tehetségkutató pedig elérkezett a döntőjéhez. Szombati karanténajánlónk első része következik.

Nem tudom eldönteni, vajon sokan ismerik-e John Williams filmes zeneszerző nevét, vagy inkább a zenéit. Nos, A cápa, Star Wars, Indiana Jones, Reszkessetek Betörők! Harry Potter. És ez csak néhány példa Williams hihetzetlenül gazdag életművéből. 16 órától az ő, 2018. június 29-én, az Óbudai Nyár programsorozatában koncertjét lehet meghallgatni az Óbudai Danubia Zenekar Facebook oldalán. De 16 óra előtt itt egy kis ízelítő, egy másik koncertről, Bostonból, magától a mestertől. Főszerepben a Cápa:

A Maradj Otthon Fesztivál keretén belül döntőjéhez érkezett a Pamkutya karantén-tehetségkutatója, a K-Faktor! Ma 19 órától lehet megtekinteni a Pamkutya Youtube csatornáján:

Forrás: Maradj Otthon Fesztivál

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb