- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kikapcs

Karantén programajánló: Star Wars zene; Pamkutya tehetségkutató döntő

- Hirdetés -

Nézzük, milyen programokkal lehet kikapcsolódni szombat délután, ha már kimozdulni nem lehet. Mindig élmény, ha szeretett filmjeink zenéit hallhatjuk. Márpedig John Williams biztosan jegyez olyan filmzenét, amelyet imádunk. A Pamkutya tehetségkutató pedig elérkezett a döntőjéhez. Szombati karanténajánlónk első része következik.

- Hirdetés -

Nem tudom eldönteni, vajon sokan ismerik-e John Williams filmes zeneszerző nevét, vagy inkább a zenéit. Nos, A cápa, Star Wars, Indiana Jones, Reszkessetek Betörők! Harry Potter. És ez csak néhány példa Williams hihetzetlenül gazdag életművéből. 16 órától az ő, 2018. június 29-én, az Óbudai Nyár programsorozatában koncertjét lehet meghallgatni az Óbudai Danubia Zenekar Facebook oldalán. De 16 óra előtt itt egy kis ízelítő, egy másik koncertről, Bostonból, magától a mestertől. Főszerepben a Cápa:

- Hirdetés -

A Maradj Otthon Fesztivál keretén belül döntőjéhez érkezett a Pamkutya karantén-tehetségkutatója, a K-Faktor! Ma 19 órától lehet megtekinteni a Pamkutya Youtube csatornáján:

Forrás: Maradj Otthon Fesztivál

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb