Szegedi Arcok

Szeged megmutatta! Hatalmasat durrant a CityRocks otthoni flashmob-ja

Vasárnap este 20:00-kor a Szeged365.hu-n debütált a szegedi szervezésű CityRocks Hungary otthoni flashmob-ja, melyben 200 hazai zenész együtt tolta le a Queen – féle “The Show Must Go On”-t. A videó alig 24 óra leforgása alatt már 30.000 néző környékén jár és még hol a vége!

The Show Must Go On! Lemaradtál róla tegnap?

Mutatjuk a szenzációs, szegedi szervezésű produkciót:

“A dal üzenete világos: a show-nak folytatódnia kell” – mondta Révész Zsolt, a Cityrocks kommunikációs vezetője. Azt is hozzátette, hogy nem véletlenül vannak olasz utalások a filmben, hiszen a rock flashmob műfaj megteremtője az olasz Rockin’ 1000 csapata, a videóval pedig nekik is üzennek. “Ezekben az időkben mindenki küzd, de egyelőre nem tudunk jobb módszert a járvány megfékezéséhez, mint a karantént. Ezért örültünk azoknak az orvosoknak, rendőröknek, katasztrófavédelmi vezetőnek, akik mellénk álltak, és a zenés videónkon keresztül is otthon maradásra biztatják az embereket. Minden tiszteletünk és hálánk azoké, akik áldozatot hoznak azért, hogy a legnagyobb show (a normális életünk) folytatódhasson. Nekik ajánljuk ezt a filmet, bármilyen területen is állnak most helyt” – emelte ki Révész Zsolt.

A videó nézettsége a legnagyobb video-megosztó portálon már 30.000 környékén jár, a Szeged365.hu-n pedig már több, mint 10.000 szegedi nézte meg a szívszorító, egyben zseniális produkciót.

Gratulálunk a CityRocks Hungary csapatának és a 200 csodás zenésznek, köztük a szegedi Fool Moon acapella zenekarnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb