Mindenmás

Szeged365 állásvadász: havi 700.000 feletti fizetéssel várnak ápolót Szegedről Németországba

Most kivételesen nem pusztán szegedi ajánlatokkal jelentkezik a Szeged365.hu állásvadász sorozata. Németországba ugyanis ápolókat keresnek, akár Szegedről is. Mindezek mellett vannak szegedi munkavégzésű állásajánlatok is.

A Szeged365 elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbb, korábban állását vesztő személy minél hamarabb el tudjon ismét helyezkedni a munka világában, ezért indítottuk el Szeged365 állásvadász című sorozatunkat:

https://szeged365.hu/2020/04/17/szeged365-allasvadasz-segitunk-hogy-ne-maradj-penz-nelkul-3/

1. Egy szegedi facebook csoportban találtuk meg a következő hirdetést: ápolót keresnek Németországba, napi 8 órás, éjszakai műszakban. A fizetés, ahogy látható is, 12,5 euró + pótlékok óránként. Szintén olvasható, ápolói végzettség kell, de folyamatban lévő elismertetés mellett is el lehet kezdeni a munkát. A feltételekről a hirdetésben olvasható e-mail címen kell érdeklődni.

2. Általános irodai adminisztrátort keres a Tisza-Maros Szög Agrár Zrt. Szegedre. Feltétel az érettségi, az egyetemi végzettség csak előnyt jelent, mint ahogy szintén nem feltétel csak előny a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat. A munkakör betöltéséhez viszont előírás a B kategóriás jogosítvány. További információkat ITT találsz.

3. Raktárost keres a Szeplast Zrt., szegedi munkavégzéssel. Az állás betöltéséhez minimum 1 év raktározási munkakörben szerzett tapasztalat és targoncavezetői engedély, NKH vizsgával kiegészítve szükséges. További részleteket ITT találsz.

Illusztráció

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb