Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbb, korábban állását vesztő személy minél hamarabb el tudjon ismét helyezkedni a munka világában, ezért indítottuk el Szeged365 állásvadász című sorozatunkat:

  1. EHS Koordontárot keres Szegedre a Florin Cosmetics. A munkakör betöltéséhez szükséges 3-5 év tapasztalat EHS területén. További információkat az álláshellyel kapcsolatban ITT olvashatsz. Egyébként ugyancsak ők keresnek raktárost, gépszerelőt és vegyipari szakmunkást is.

2. Fuvarszervezőt keres az Eurots Spedíció Kft. A munka fuvarszervezői feladatok ellátása, fuvarok szervezése, kapcsolattartás a hazai és külföldi partnerekkel, fuvarfeladatok koordinálása, nyomon követése, sofőrök munkájának felügyelete, koordinálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása lenne. Fontos, hogy írásban és szóban angol és német nyelvtudás szükséges. További részletekről ITT olvashatsz.

Illusztráció

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb