Mindenmás

Óvodásoknak hirdet rajzversenyt az Agóra

Ezúttal óvodásokat invitál versenyre a szegedi Agóra. A Szent-Györgyi Albert Agóra rajzversenyt hirdet óvodások számára. A verseny három jeles naphoz kapcsolódik: Anyák napja, Mentők napja és az Én hősöm napja. A megmérettetés értékes nyereményekért cserébe a következő követelmények alapján zajlik:

A megadott jeles napokhoz kapcsolódóan a rajzok leadási határideje:

  1. Anyák Napja (május 3.) leadási határidő: 2020. május 10.
  2. Mentők Napja (május 10.) leadási határidő: 2020. május 17.
  3. Az én hősöm ( Magyar Hősök Emlékünnepe május 31.) leadási határidő: 2020. június 7.
Illusztráció

Formai követelmények:

A/4-es vagy A /3-as méretű, tetszőleges szabadkézi technikával készült alkotásokkal lehet pályázni.

Az elkészült alkotás szkennelt változatát vagy jó minőségű digitális fényképét kell beküldeni a [email protected] e-mail címre. Az e-mailben az alábbi adatok megadása szükséges:

-az alkotó neve, életkora

– a szülő neve, elérhetősége ( e-mail cím, telefonszám)

A rajzokat az Agóra által felkért zsűritagok értékelik és több korosztályban választják ki a nyertes műveket. A nyerteseket e-mailben értesítik. A nyertesek listáját, valamint a rajzokat közzéteszik a Szent-Györgyi Albert Agóra weboldalán és Facebook oldalán.

Archív

A versenyen való részvétel feltétele, hogy a szülő a rajz elküldésével hozzájárul, hogy az Agóra a személyes adatait kezelje és a gyermek rajzát a gyermek nevével együtt a weboldalra és Facebook oldalra szerzői jog érvényesítése nélkül szabadon felhasználja.

Az intézmény vészhelyzet elmúltával igazi kiállítást is tervez a beküldött rajzokból a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol a rajzok a kiállítótérben lesznek megtekinthetőek.

A díjátadásra az Agóra első nyilvános- gyermekrendezvényén kerül sor. Ennek időpontjáról e-mailben értesítenek minden pályázót!

Díjazás: Printker – és könyvvásárlási utalványok, játékok.

Bővebb információ: Gál Anikó 0670/336-7062

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb