Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!


- Hirdetés -

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 elkötelezett amellett, hogy a lehető legtöbb, korábban állását vesztő személy minél hamarabb el tudjon ismét helyezkedni a munka világában, ezért indítottuk el Szeged365 állásvadász című sorozatunkat:


- Hirdetés -

1. Az Antikvarium.hu Kft. piacvezető online könyvkereskedelmi cég szegedi csapatába keres agilis, produktív operatív vezetői asszisztens munkatársat. Szükséges pénzügyi alapismeretek és 3-5 év szakmai tapasztalat. A további részletekről ITT olvashatsz.

2. Kirendeltség vezetőt keres az Unix Kft. Szegedre, a Bakay Nándor utcába. Feladata egy 15-20 fős csapat vezetése, motiválása és fejlesztése lenne. Munkáltatói jogkör gyakorlója is lehetsz. 1-3 év üzletvezetői, értékesítési vezetői tapasztalat szükséges. További részletekről ITT olvashatsz.

fotó: pixabay


- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb