Mindenmás

Ideigelenesen bezárt az egyik benzinkút Szegeden a Bajai úton

Erről a holtankoljak.hu írt. Az országban 15 Shell kutat, töltőállomások zárnak be. Van közütk egy szegedi érintett is, mégpedig amelyik a Bajai úton található. A szakportált mindenesetre meglepte, hogy épp a Shell lépett először ilyen drasztikusat.

Országosan 15 kutat zártak be ideiglenesen, ezek között van a szegedi Bajai úti töltőállomás. A bezárások mellett a Shell kutakon drasztikus nyitvatartás csökkenés is tapasztalható, már csak elvétve lehet olyan kutat találni, ami éjjel-nappal nyitva tart, illetve a 20 és 22 óráig nyitva tartó kutak esetében 18 órára módosították sok helyen a zárás időpontját. Természetesen a vírushelyzetben a dolgozók védelme is fontos szempontként merülhetett fel a Shellnél, amikor a nyitvatartások módosításáról döntöttek, írja a holtankoljak.hu.

A portál mindemellett azt írja, hogy a keletkezett bevételcsökkenés kompenzálásának leggyorsabb eszköze a fenntartási költségek csökkentése. Ennek következményeként az is elképzelhető, hogy a többi hálózat is fontolóra veszi a dolgot, és láthatunk más kutakon is átmenetileg zárva feliratot.

A korábbiakban már többször körbenéztünk Szegeden, hol a legolcsóbb a benzin, olyan időben, amikor a kőolaj világpiaci ára zuhanóban van.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb