Kikapcs

Karantén programajánló: Fergeteges kanapékoncertek vasárnap estére: Bagossy, Blahalouisiana, Pély Barna

A budapesti Akvárium Klubban lép fel a Bagossy Brothers. A klub persze zárvba van, így természetesen ezt a koncertet is online tekitheti meg minden érdeklődő. A Maradj Otthon Fesztivál mai zenei kínálata a Blahalouisiana és Pély Barna.

Vasárnap számos kiváló program van Szegeden és országosan, mi már adtunk ebből egy kis ízelítőt korábban. Még mindig aktuálisak.

Akad azonban még pazar program ma estére. A Bagossy Brothers Company-t Szegeden is sokan imádják, nekik igazi ajándék egy Akvárium Klubos koncertjük online megtekintése 20 órától. A képre kattintva élvezheted a koncertet 20 órától tehát.

Forrás: Akvárium Klub

Két programot is ajánlunk a Maradj Otthon Fesztivál keretén belül. 19 órától a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara jelentkezik be, és megnézheti minden érdeklődő a zenekar új videóklipjét is.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg

20 órától pedig Pély Barna, az egykori United együttes frontembere, de régóta a jazz-blues műfajában előadó zenész lép fel a szobádban, és mutatja meg, talán azt a zenei arcát, amit még nem is ismersz. Mindkét eseményt IDE KATTINTVA tekintheted meg.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb