Kikapcs

Karantén Programajánló: Nagy Bogi, Bréking Nyúzz és Star Wars nap

A koronavírus-járvány elleni védekezés második szakaszába léptünk, ami azt jelenti, hogy a vidéki városokban enyhültek a kijárási korlátozások, ez azonban még mindig nem hatalmaz fel bennünket arra, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba. Éppen ezért a Szeged365.hu csapata továbbra is ajánl olyan programokat, amivel elütheted odahaza a karantént.

NAGY BOGI VENDÉGÜL LÁT

Ma is lesz #maradjotthonchallenge, ahol ezúttal az ifjú énekesnő, Nagy Bogi lát vendégül titeket az otthonában és mesél nektek arról, hogyan éli meg ezt az időszakot, mivel telnek a napjai. Tartsatok vele 19:00-tól a Facebookján és természetesen a Maradj Otthon! fesztiválén is! Katt a képre:

BRÉKING NYÚZZ MAGYAR ELŐADÓKTÓL

Ágoston Péter ötlete alapján készült egy Bréking Nyúzz nevet viselő, online híradó, ahol magyar előadók, időről-időre valótlanságokat állítva dolgozzák fel az éppen aktuális híreket, nagy mértékű humorral fűszerezve azokat. Mindennek a legújabb és legfrissebb része alább tekinthető meg:

https://www.facebook.com/brekingnyuzz/videos/568902014045236/UzpfSTEwMzU2MTIwNDQxNzI1MDoyMjgzNDMxNzUyNzIzODU/

ÉLVEZD A STAR WARS NAPOT ONLINE

A koronavírus-járvány miatt online tartják meg a nagy sikerű Star Wars napot. Az eseményt szervező ReedPop május 4-én és 5-én számos virtuális eseményt, köztük élő közönségtalálkozókat is ígér a rajongóknak közösségi médiás platformjain. A Star Wars-filmek jól ismert, „az erő legyen veled”-szlogenjéről elnevezett Star Wars-nap a May the 4th Be With You címen fut, másnap pedig a Revenge of the 5th címmel folytatódik a program. Arról, hogy hol, s mi várható ITT olvashatsz.

https://www.facebook.com/bigscreengamesuk/videos/1592927300864538/

ISMERD MEG A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ MŰVÉSZÉT

Szélpál Szilveszter operaénekes az Alföldi Róbert rendezte Varázsfuvola Papagenójaként nemzetközi sikereket aratott. A Szegedi Nemzeti Színház nézőinek egyik kedvence, aki osztályfőnök és fizikatanár a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnáziumában ezúttal magáról mesélt. A művésszel Lónyai Linda beszélgetett, amit a képre kattintva tudsz meghallgatni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb