Közélet

Koronavírus: 101 a Csongrád megyei fertőzöttek száma – külön láthatóak a vidék, illetve Budapest és Pest megye adatai

A mai naptól részletesebb adatközlést lehet látni a hivatalos koronavírus honlapon. Külön is feltüntették az aktív fertőzöttek számát, ez azoknak a számát jelenti, akik még koronavírussal fertőzöttek és még nem gyógyultak ki abból, kórházban vagy otthonukban vannak. Emellett az aktív fertőzöttek, a gyógyultak és az elhunytak statisztikájánál külön bontva láthatóak Budapest és Pest megye, valamint a vidék adatai.

3035 fő az országban, és változatlanul 101 fő Csongrád megyében a beazonosított fertőzöttek száma. 11 krónikus beteg hunyt el az elmúlt 24 órában. A halálos áldozatok száma 351, a gyógyultaké 630-re nőtt ma reggelre. Az aktív fertőzöttek 63%-a, az elhunytak 79%-a, a gyógyultak 51%-a budapesti vagy Pest megyei. 1027 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 55-en vannak lélegeztetőgépen. Megérkeztek a friss koronavírus-adatok.

CSONGRÁD MEGYE ÉS MAGYARORSZÁG

Fertőzöttek száma, országosan: 3035 (változás +37) fő

Fertőzöttek száma, Csongrád megyében: 101 (változás +0) fő

Elhunytak száma: 351 (változás +11) fő

Gyógyultak száma: 630 (változás +1) fő

MEGYEI ELOSZLÁS

Csongrád megye továbbra is az ötödik legfertőzöttebb megye, Pest, Fejér, Zala és Komárom-Esztergom után. Még annak ellenére is, hogy Szegeden és környékén nem változott a fertőzöttek száma, regisztráltan 101 főnél járunk.

KORONAVÍRUS A NAGYVILÁGBAN

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb