Mindenmás

Bővítik a szegedi közvilágítást

Újrakezdi a munkát a NKM Áramhálózati Kft., ezzel párhuzamosan pedig bővítik a szegedi közvilágítást is.

A koronavírus-járványra való tekintettel, annak érdekében, hogy a home office és a digitális távoktatás ne sérüljön a Kft. elhalasztott több, áramszünettel járó munkát, amit most folytat.

Azért, hogy a szegedi energiahálózatok működése hosszútávon zavartalan és biztonságos legyen, egy folyamatos felülvizsgálat mellett megkezdődik azok karbantartása. Mint azt megtudtuk, egyes helyszíneken az ügyfelek igénye alapján történik a hálózatépítés májusban és ezzel egy időben pedig zajlik a közvilágítás bővítése is. Ez azonban sajnos rövid ideig ugyan, de járhat áramkimaradással.

Illusztráció

A NKM Áramhálózati Kft. jelezte, hogy ez azt jelenti, hogy néhány szegedi utcában bizonyos időközönként, bizonyos ideig nem lesz majd áram a májusi hónap folyamán.

A cég azonban azt is kiemelte, hogy igyekeznek gyorsak és hatékonyak lenni azért, hogy a szegedi lakosok a lehető legkevésbé szenvedjenek hiányt ezen a téren. Sőt, ahol lehetőség van rá, a szakemberek aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A májusra tervezett áramszünetek pontos idejét és az érintett utcák listáját ITT olvashatod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb