Sport

A szegedi focicsapat kapitánya nem készül mesterhármasra – gyerekekből!

Bármelyik nap megszülethet Germán Tamás második kisfia, akinek a neve egy labdarúgó csapaté is egyben. Nem, nem Csanád lesz! A játékossal hosszabb interjú hallható ma este a Szeged365 Podcast-ben. Vigyázat spoiler-veszély!

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgóját otthon értük utol telefonon, és éppen az elsőszülött, Máté öltöztetése közben. Tamás a járványhelyzet miatt, a csapat többi tagjához hasonlóan, egyénileg edz. Az NB II-t lefújta az MLSZ, a csapat a 12. pozícióban állt, amikor az utolsó meccsnapot megrendezték.

Tamás:”Összességében úgy gondolom, hogy újoncként, egy költözéssel megfűszerezett szezonban, amikor azért át kellett állni arra is, hogy 3-5 ezer ember előtt játszottunk, elfogadható a helyezés és a biztos bentmaradás. Szerettünk volna előrébb végezni, de hogy a vége mi lehetett volna, ha lejátszuk az összes meccset, az már soha nem derül ki.”

A Szeged365.hu elsőként közölte a hírt, hogy új edzője lett a Szegednek.

Tamás:”Én még személyesen nem dolgoztam dr. Dobos Barnával, de ismerem a munkásságát, tudom, hogy feljutott már többször az elsőosztályba az aktuális csapataival. Az is segítségére lehet, hogy a keretből vannak, akikkel már dolgozott együtt.”

Ha kíváncsi vagy, hogy Germán Tamásék mikorra várják a második babát és mi lesz a neve, illetve mi a jelenlegi helyzet a szerződésével, akkor ma este hétkor keresd a Szeged365 Podcast-et az oldalon és hallgasd meg a beszélgetést!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb