Közélet

Pénteken újra kinyit a szegedi Hotel Forrás

Újranyitja május 15-én két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható – közölte az Opus Global és a Hunguest Hotels kedden az MTI-vel.

A nyitás érinti a szegedi Forrás Hotel is, amely pénteken, tehát május 15-én várja ismlét vendégeit, egyelőre korlátozott szolgáltatásokkal, de speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban a kikapcsolódni vágyók.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg. A Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatárs vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben – írják a közleményben.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb