- Hirdetés -
Mindenmás

Új helyen lehet Szegeden a kéménysepréssel kapcsolatos ügyeket intézni

Hódmezővásárhelyről Szegedre teszi át székhelyét a Csongrád megyei kéményseprők irodája, erről számolt be honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság. Azért Hódmezővásárhely sem marad iroda nélkül.


- Hirdetés -

Május 12-én nyílik Szegeden a katasztrófavédelem Csongrád megyei Kéményseprőipari Ellátási Csoportjának új irodája és ügyfélszolgálati központja. Címük: 6728 Szeged Kereskedő köz 5/A-5/B.


- Hirdetés -

A szegedi kormányhivatal épületének első emeletén kapott helyet a katasztrófavédelem Csongrád megyei kéményseprőinek új központja. Nyitva tartási időben, azaz hétfőnként 8-20 óráig, a további hétköznapokon 8-14 között működik a személyes ügyfélszolgálat, a 1818 9-1-es központi vonalon keresztül kérhető a csongrádi csoport, illetve egy hivatali mobilon is fogadják a hívásokat: +36 (30) 261-5466. 

Ezzel egyidejűleg a korábbi, 6800 Hódmezővásárhely, Szent István tér 1. szám alatti kéményseprő-ügyfélszolgálat is megmarad, mesterkörzeti irodaként működik tovább, heti egy személyes ügyfélfogadási nappal.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb