Szegedi Arcok

Hősies adomány a Szegedi Hősöknek: különleges salátákat kapnak a szegedi klinikák dolgozói

Iskander Dávid a szegedi Innoculture Kft. ügyvezető igazgatója. Az elmúlt hetekben a cég 100-100 láda saláta különlegességet ajánlott fel először a Gyermekklinika, majd most a II-es Kórház dolgozói számára. Az adományozás a tervek szerint folytatódik a következő hetekben.

Először a Szegedi Gyermekklinika hőseinek adtak 100 láda különleges salátát Iskander Dávidék, és ezúttal a II-es Kórháznál jártak. A portástól a főorvosig mindenki kapott az salátákból, legalább ekkora örömmel adták. ezek különleges, éttermekben kapható saláták, például batáviák.

Dávid elmondta, előzetesen megkérdezték, mennyi dolgozónak kell vinniük ételt, és úgy állították össze az adagokat, hogy mindenkinek jusson, sőt, akár a családjuknak is tudjanak vinni haza.

Fotó: Szabó Dávid

A felajánlás célja, hogy tisztelegjenek a mindennapok hőseinek, mindennapjaikat egy kicsit színesebbé tegyék és mosolyt csaljanak az arcukra, mondta Iskander Dávid. Azoknak a hősöknek, akik a frontvonalban dolgoznak ebben a nehéz időszakban.

A következő hetekben a tervek szerint folytatódik az adományozás más intézményekben is. Dávid elmesélte, a kiválasztásban és a szervezésben nagy segítségére van az édesapja is, aki az egészségügyben dolgozik, így ismeri az embereket és az igényeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb