- Hirdetés -
Szegedi Arcok

Hősies adomány a Szegedi Hősöknek: különleges salátákat kapnak a szegedi klinikák dolgozói

Iskander Dávid a szegedi Innoculture Kft. ügyvezető igazgatója. Az elmúlt hetekben a cég 100-100 láda saláta különlegességet ajánlott fel először a Gyermekklinika, majd most a II-es Kórház dolgozói számára. Az adományozás a tervek szerint folytatódik a következő hetekben.


- Hirdetés -

Először a Szegedi Gyermekklinika hőseinek adtak 100 láda különleges salátát Iskander Dávidék, és ezúttal a II-es Kórháznál jártak. A portástól a főorvosig mindenki kapott az salátákból, legalább ekkora örömmel adták. ezek különleges, éttermekben kapható saláták, például batáviák.


- Hirdetés -

Dávid elmondta, előzetesen megkérdezték, mennyi dolgozónak kell vinniük ételt, és úgy állították össze az adagokat, hogy mindenkinek jusson, sőt, akár a családjuknak is tudjanak vinni haza.

Fotó: Szabó Dávid

A felajánlás célja, hogy tisztelegjenek a mindennapok hőseinek, mindennapjaikat egy kicsit színesebbé tegyék és mosolyt csaljanak az arcukra, mondta Iskander Dávid. Azoknak a hősöknek, akik a frontvonalban dolgoznak ebben a nehéz időszakban.

A következő hetekben a tervek szerint folytatódik az adományozás más intézményekben is. Dávid elmesélte, a kiválasztásban és a szervezésben nagy segítségére van az édesapja is, aki az egészségügyben dolgozik, így ismeri az embereket és az igényeket.


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb