Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Arra vállalkoztunk, hogy felderítjük a megyében és a városban meglévő, éppen aktuális, szabad munkahelyeket és megosztjuk azt veled, ugyanis azt szeretnénk, hogy a Napfény Városában a koronavírus idején se maradjon senki munka, pénz és megélhetés nélkül!

Ügyfélszolgálati munkatársat keres szegedi márkaboltjába a mobiltelefon üzletágát képviselő, Strong & Unique Kft magyarországi hálózata. A középfokú végzettségen kívül nincs végzettséghez kötött elvárás, bár előny a felsősokú kereskedelmi végzettség és feltétel 1-3 év szakmai tapasztalat is. A további információkat ITT olvashatod el.

Fuvarszervezői feladatok ellátása, fuvarok szervezése, kapcsolattartás a hazai és külföldi partnerekkel, fuvarfeladatok koordinálása, nyomon követése, sofőrök munkájának felügyelete, koordinálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátására keres fuvarszervező munkatársat az Eurots Spedíció Kft. Szegedre. Igen nagy előny az angol és német nyelvtudás. A további részleteket tekintsd meg ITT.

fotó: pixabay

Megváltozott munkaképességű kollégákat keres a Feszültség Kft. logisztikai ügyintéző munkakörbe Szegedre, a Kollégiumi útra, a következő munkakörökbe:

  • logisztikai ügyintézés
  • komissiózás
  • kereskedelmi adatrögzítés
  • pénzügyi-számviteli adminisztrációs munka.

Elvárás legalább 5 év szakmai munkatapasztalat, megfelelő középiskolai végzettség, valamint irodai informatikai alkalmazások magas szintű ismerete, használata. A további részleteket olvasd el ITT.

fotó: pixabay

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb