Közélet

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Arra vállalkoztunk, hogy felderítjük a megyében és a városban meglévő, éppen aktuális, szabad munkahelyeket és megosztjuk azt veled, ugyanis azt szeretnénk, hogy a Napfény Városában a koronavírus idején se maradjon senki munka, pénz és megélhetés nélkül!

Június 15-i munkába lépéssel bolti értékesítő munkatársat keres a Havancsák Kft. a Kálvária sgt. 4-6. szám alatti üzletükbe. Elsődlegesen műszaki és munkavédelmi termékeket kell értékesíteni. Az előírás minimum középfokú végzettség. További részleteket olvasd el ITT.

Gazdasági-igazgatási munkatársat keres a szegedi Kövér Béla Bábszínház. Feltétel a középiskolai, gimnáziumi pénzügyi, gazdasági és a mérlegképes könyvelői végzettség. Előnyt jelent, de nem feltétel az államháztartási számviteli gyakorlat és költségvetési szervnél szerzett tapasztalat. A jelentkezési határidő május 26. További részletekért kattints IDE.

Fotó: Kövér Béla Bábszínház

Pénzügyi asszisztenst keres Szegedre a Tisza-Új Zrt. Főbb, de nem kizárólagos feladatkörök lennének:

  • bejövő (szállítói) számlák érkeztetése, iktatatása
  • számla-megfelelőség ellenőrzése (formai, tartalmi követelmények)
  • adatrögzítés (pl. szerződések, számlák adatainak rögzítése )
  • postázással kapcsolatos feladatok ellátása
  • utalások rögzítése

Ami elvárás, az a B kategóriás jogosítvány, illetve előny számviteli, pénzügyi végzettség. További részletekről ITT olvashatsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb