GasztroKözélet

Év Boltja 2020: két szegedi is versenyben van a fődíjért!

Két szegedi üzlet is versenyben van a Store Insider szaklap és a Tobacco Magazin közös, Az Év Boltja versenyén. Az első körös zsűrizést követően a szegedi Csakamikell nevű csomagolásmentes bolt és a Nagyáruház COOP Szupermarket is a legjobbak közé jutott!

A közönségszavazás május 22-én, 12:00-kor zárul le, tehát még van idő szavazni a szegediekre, kattints ide és voksolj (mi már megtettük)!

Az online szavazáson mindenki 1-től 10-ig pontozhatja a kedvenc boltját – akár egyet, akár az összeset, végig böngészve a nevező üzletek sorát. A legmagasabb adható pontszám 10, amelyet értelemszerűen a legtöbbre értékelt bolt érdemel.

A csomagolás – és gluténmentes Csakamikell csapata így mutatkozott be az online szavazáson:

Csapatunkban megtalálható a tudatos táplálkozás elhivatott képviselője, a hagyományos és gluténmentes cukrászat szakértője, gasztroblogger, kávémániás szakorvosjelölt, hobby kozmetikum és szappankészítő, marketingmániás jógabajnok, profi fotós, komoly üzletember és még sorolhatnám. Tehát az az igazi baráti társaság!Választékunkat különös gondossággal alakítottuk ki. Elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy ami bekerül a kínálatba ne érkezzen messziről, megoldható legyen a tárolása, illetve ami még nagyon fontos volt, az az, hogy gluténmentes legyen!Igen, most hangzott el a legfőbb kulcsszó, a gluténmentesség. Bemutatom Szeged első, kizárólag gluténmentes csomagolásmentes üzletét, a csakamikell-t!

A szegedi kisbolt mindössze egy ellenféllel “meccsel” a voksoláson, a COOP-nak azonban féltucat ellenféllel kell megbírkóznia.

Drukkolunk Nektek, hajrá Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb