Mindenmás

Szemtanúkat keres a szegedi rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/1449/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2020. május 14-én 13 óra 25 perckor biciklivel közlekedett Szegeden, a Roosevelt téri kerékpárúton az Oskola utca felől a Dózsa utca irányába. Mikor a Vár utcai kereszteződéshez ért, egy vele szemben haladó ismeretlen kerékpáros nő – figyelmetlenségből – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütköztek.  A sértett a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, azonban ez csak később derült ki. Az ismeretlen kerékpáros segítségnyújtási kötelezettségének kellő mértékben eleget téve távozott a helyszínről.

Illusztráció

A nő körülbelül 60 éves, átlagos testalkatú, haja őszes-szőkés. A baleset idején drapp színű kardigánt viselt, és világoskék kerékpárral közlekedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, vagy érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb