Kikapcs

Karantén Programajánló: miért lettél az, aki, meséld el mit tanultál a karantén idején, hallgasd a szegedi lemezlovast

Itt a jó idő, egyre többen merészkedtek ki a szabadba, egyre többen élvezitek a kijárási korlátozás enyhítéseit, ettől függetlenül mi továbbra sem hagyjuk, hogy program nélkül maradj a késő délutáni és/vagy az esti órákban. Ha eleged van már a hírek tömkelegéből és a jelentéktelen ide-oda görgetésből, válassz a programjaink közül, itt ni:

MIÉRT LETTÉL AZ AZ EMBER, AKI?

Elgondolkodtál már, miért lettél az az ember, aki vagy? A Brain Bar élő videósorozatának következő adásában most arra kérdésre keresik a választ, hogy hogyan kapunk szinte kész sorsot egész életünkre – a saját családunktól. A videósorozat vendége: Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus, az Örökölt sors című könyv szerzője. Akitől megtudhatjuk, hogyan befolyásolja pályaválasztásunkat, párkapcsolatainkat, világról alkotott képünket mindaz, amit otthonról hozunk. A beszélgetésben a te hozzászólásaidat is várják, a kérdéseidet pedig élőben felteheted. Azt viszont már most mondjuk, hogy azt biztosan megtudhatod, hogyan lehet rátalálni rossz beidegződések, vagy éppen traumák forrására, hogyan birkózhatsz meg velük, és hogyan alakíthatjuk a következő generációk jövőjét családtörténetünk segítségével. Kapcsolódj be, és készüljünk fel együtt a jövő kihívásaira. Házigazda: Joós Andrea

Katt a képre!

MESÉLD EL, MIT TANULTÁL A KARANTÉN IDEJÉN

A Maradj Otthon Fesztivál hivatalos Facebook oldal a koronavírus kitörése után szinte pillanatok alatt jött létre és szórakoztatta az elmúlt két hónapban érdekesnél érdekesebb tartalmakkal azokat, akik a járvány miatt hatósági és/vagy önként választott karanténba vonultak. A közösségi oldalon létrejött felületet egyébként a szegedi Grand Café és a SZIN is támogatta. A kijárási korlátozások enyhítése révén a szervezők és a koordinátorok úgy döntöttek, felfüggesztik az oldalt. Hétfőig azonban még bárki elmesélheti, hogy mit tanult a karantén idején:

“Kenyérsütés? Főzés? Matekfaladatok megoldása? Meditáció? Önfegyelem? Vagy valami ezeknél is egyetemesebb leckét tartogatott számodra az elmúlt időszak? Mi volt az? Mesélj!”

Katt a képre és kommentelj!

TOVÁBBRA IS DJ LENNARD

A szegedi nagy sikerű lemezlovas továbbra is szórakoztatja a jó népet közösségi oldalán, mégpedig csoda szettek összepakolásával. A ha kedved támadt a hét közepén meginni egy pohár alkoholtartalmú italt a kertben vagy az erkélyen, akkor mindenképp tedd az úgy, hogy közbe a szegedi éjszaka legismertebb arcát hallgatod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb