- Hirdetés -
Sport

Kis Máté és Gardi Dominika kapja a Szeged Sportolója 2020 díjat!

Szívből gratulálunk: Kis Máté ökölvívó és Gardi Dominika gyorsasági görkorcsolyázó kapta a 2020-as Szeged Sportolója Díjat, Csiszér Előd és Protity Sándor pedig Szeged Sportjáért elismerő kitüntetésben részesült. A díjazottakat már értesítették, az ünnepélyes díjátadót azonban a járványhelyzet miatt későbbre halasztották.

A Szeged Sportolója díjat 2003 óta adják át Szeged Napján, az előző évben országos és nemzetközi versenyeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtó szegedieknek.


- Hirdetés -

Szívből gratulálunk Máténak és Dominikának!

Gardi Dominika gyorsasági görkorcsolyázó, egyben az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar hallgatója. Gyógypedagógusi tanulmányai mellett naponta kétszer edz, tagja a magyar válogatottnak és külföldre jár nemzetközi megmérettetésekre, ahol rendre fantasztikus eredményeket ér el.

Kiss Máté 26 éves szegedi rendőr, egyben a Szeged Box Club ökölvívója, nem mellékesen pedig a WBO interkontinentális bajnoka. Címét másfél éve a finn Timo Laine-től szerezte meg, Máté a meccs után egy zseniális mondattal ünnepelte azt: „Az elmúlt tíz hétben minden edzésen meghaltam, hogy ma itt ünnepelni tudjak.”

Máté kemény, mint a kő (hiszen szegedi), íme egy highlight-videó a fent említett meccséről:


- Hirdetés -

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb