Sport

Tenisz: júliusban már női szuperliga meccsek lehetnek Szegeden

Nyár elejétől ismét lesznek tenisz versenyek minden korosztály számára, adta hírül a Magyar Tenisz Szövetség. Az előzetes versenynaptárból az is kiderül, nemzetközi tornát egyelőre nem terveznek Szegedre, de hazai, élvonalbeli bajnoki mérkőzések lehetnek a városban.

A profi nemzetközi tornák csak augusztusban indulnak újra, de a hazai teniszezők addig sem maradnak versenyek nélkül. Egy látványos és újszerű hazai megmérettetés, a Budapest Kupa a legjobb magyar teniszezőket vonultatja fel péntektől vasárnapig, amin pályára lép Fucsovics Márton, Balázs Attila és Babos Tímea is.

A következő hetekben minden korosztályban elindulnak a hazai tornák. A jelenlegi versenynaptárban ugyan Szeged nem szerepel, mint helyszín, de Hajnal István, a Sportmánia egyesület vezetője a Szeged365.hu-nak elmondta, nem maradunk magas színvonalú tenisz nélkül mi sem.

István: “Valószínűleg a női szuperliga meccseit viszont látni lehet majd Szegeden július elején, mivel a Sportmánia – Pécsi VTC közös csapattal szerepel a legfelső osztályban.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb