Mindenmás

Világok Harca, szegedi verzió: idegesítő zúgás, dübörgő hang csütörtökre virradó éjjel Szegeden

Idegesítő zúgás, dübörgő hang – rengeteg üzenetet kaptunk Tőletek a mai napon a jelenségről, amely sok szegedi pihenését tette tönkre csütörtökre virradó éjszaka. A legtöbb e-mail és Facebook üzenet Petőfitelepről, Baktóból és az Olajbányász tér környékéről futott be.

“Nem aludtunk egy percet sem. Nem tudom mi volt de kinyírom a gazdáját” – írta még a délelőtti órákban Tibor Tápéról, Kata Petőfitelepről, Krisztofer és Blanka pedig Tarjánból panaszkodott az éjszakai zúgásra a Szeged365.hu-nak elküldött üzenetében. A sztori több szegedi közösségi média csoportban is nagyot ment, Gabriella utasszállítóra, János pedig szállítóhajókra tippelt. Vivien azt írta, olyan volt a hang, “mint amikor a Világok Harca című filmben támadnak a három lábú robotok”.

Az alábbi videót Zsófitól kaptuk, ezt írja: “Sziasztok, a tápéi töltés elágazása után láttam, az “algyői kisút” vagy “szervízút” – nak az elágazása után párszáz méterrel.”

Gábor azt írta, hogy az M43 és Tápé közt egy fáklya-kutat égettek, szerinte ez lehetett a zaj forrása.

Köszönjük Nektek a rengeteg üzenetet, visszajelzést! A sztori kapcsán holnap nyomozunk egy nagyot és jövünk a válaszokkal! Aludjatok jót, ha kell, csukott ablaknál ma éjjel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb