Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: Szeged Tündéri Doktornénije szerint a siker titka a boldogságban rejlik

Nap, mint nap életeket ment, életekért harcol, gyermeki életekért küzd, itt a Napfény Városában. Tajti Zsanett, gyermekgyógyász, gyermekintenzív terápiás szakorvos, anya, feleség, 2020 leginspirálóbb hétköznapi hőse. Hivatása az egyik legfontosabb és legmegterhelőbb hivatások közé sorolható. A szegedi Gyermekintenzív Osztályon dolgozó Tündéri Doktornéni azonban jól veszi az akadályokat! Véleménye szerint a siker titka a boldogságban rejlik és hisz abban, hogy a nők ugyanolyan magas szinten képesek azt űzni amiben jók, mint a férfiak.

Fotó: Szabó Dávid

Hisz az egyenjogúságban és a kemény munkában. Az orvosi hivatása mellett immár hosszú évek óta a jótékonyság is nagy szerepet tölt be az életében. 2015-ben létrehozta a “Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek” programot, ami a szegedi Gyermekintenzív Osztály támogató kezdeményezésére szolgál, új orvostechnikai eszközök és a gyermekek kényelmét elősegítő használati tárgyak beszerzésére összpontosul.

Fotó: Szabó Dávid

És mivel a karitatív program számos sikeres rendezvénynek örvendett, 2019 óta immár önálló alapítványként működik. Dr. Tajti Zsanett emellett útjára indította a Tündéri Doktornéni – online gyermekorvosi rendelőt, ami 2017 októberében született meg a legnépszerűbb közösség oldalon. Ehhez a csoporthoz aztán az elmúlt két évben már több, mint 19.000 fő csatlakozott. Nem tartja magát sikeresnek, mégis hisz a sikerben. Hisz abban, hogy egy ember akkor igazán sikeres, ha boldog!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb