Mindenmás

Szeged a szolidáris város. Szeretjük!

A Dél-magyarországi Polgári Egyesülettel több, mint két hónapja folyamatosan figyelünk arra, hogy a lehető legtöbbet tudjunk adni a szegedieknek. Most nem csak az objektív és gyors szegedi hírekre gondolok, hanem arra is, hogy mennyi felajánlást juttattunk el az egészségügyi dolgozóknak, busz-, troli és villamosvezetőknek, gyermekotthonoknak, egyesületeknek és az idős szegedieknek. De még nincs vége!

Ezen a héten sem álltunk le, sőt ha lehet azt mondani még jobban belehúztunk! Szerencsére nagyon sok jó szegedi van, aki tudja: most is kell a segítség. A következő hetekben rászoruló családoknak igyekszünk még hatékonyabban segíteni, ezért közösségi emberekkel, egyesületekkel vettük és vesszük fel a kapcsolatot. Fontos, hogy a rászorulók, az átmenetileg bajba kerültek és a szegedi idősek a lehető leggyorsabban kapjanak segítséget.

Ha ismersz olyan személyt, egyesületet, szegedi közösségi embert, akkor köszi ha információval Te is segíted a szolidáris munkánkat! Küldd el nekünk e-mailben, hogy szerinted hol tudunk segíteni a jövőben: [email protected]. Köszönjük, hogy Szeged a szolidaritás városa!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb