Kikapcs

Karantén Programajánló: Maradj Otthon Fesztivál, DJ Revolution, szegedi hangjáték

A kijárási korlátozások enyhítésével szépen lassan az ország minden területén újraindul az élet. Ennek ellenére mi továbbra is ajánlunk három programot, amivel hasznosan eltudod ütni az interneten lógó időd. Megmutatjuk, hogy hogyan összegezték a Maradj Otthon Fesztivált a szervezők, rápörgetünk a hétvégére és figyelmedbe ajánljuk a Szegedi Nemzeti Színház hangjátékának harmadik részét is!

VÉGET ÉR A MARADJ OTTHON FESZTIVÁL, NOSZTALGIÁZZ

Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon Fesztivál. A nonprofit rendezvénysorozatot a koronavírus-járvány kapcsán meghozott, lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlették: szervezői – a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja – arra vállalkoztak, hogy a koncertek és egyéb társasági programok nélkül maradt közönségnek ingyenes, interneten keresztül nézhető programokat kínáljanak, rengeteg példakép és sztár közreműködésével arra biztassák a rajongókat, hogy tartsák be a szabályokat és maradjanak otthon.

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/198115614550357/

Ugyancsak egyedülálló módon a Maradj Otthon! Fesztivált száznál is több hazai fesztivál, klub, kulturális intézmény közösen alapította. A szervezők köszönetet mondanak minden közreműködőnek, klubnak, fesztiválszervezőnek, előadóművésznek, valamint a közönségnek, és remélik, sikerült tartalmas, izgalmas, különleges programokkal megtölteniük ezeket a heteket.

KÉSZÜLJ RÁ A HÉTVÉGÉRE

Készülj rá a hétvégére DJ Revolution – Hip Hop video partyjával! A lemezlovas a Lupa Beac-en pörgeti a lemezeket, íme:

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/672007390252362/

SZEGEDI HANGJÁTÉK

A Szegedi Nemzeti Színház művészei hangjátékot készítettek. A hangjáték Valentyin Katajev A kör négyszögesítése című vígjátéka három részben, május 18-án, 20-án és 22-én kerül fel a színház YouTube csatornájára, ahol június 30-ig lesz elérhető. A műsor Szegezdi Róbert vezetésével készült. Alább a harmadik részt láthatjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=RCfNV2OzyeU&fbclid=IwAR2-Y52J2kFE8wtv2DGV1e7ITU99C_LG0nrTfUSAgp2MVnmQq8B1GJIiRIs

LÉGY RÉSZE A 2020-AS BORFESZTIVÁLNAK NÁLUNK, VELÜNK, ONLINE

Áts Károly gondolatai után azt is olvasd el, hogy a Honeybeast énekesnőjének milyen kedves emlékei és élményei vannak a Napfény Városával és a Szeged Napja Ünnepségsorozattal kapcsolatosan. Figyelj!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb