Kikapcs

Karantén Programajánló: Andro a Groupamában, Hegyilevegő Fesztivál online, Zacher Gábor őszinte véleménye a koronáról

Igen, tudjuk, vasárnap van, a lustálkodás napja, na de, ha nem szeretnél csak úgy ügyetlenül szörfözni a neten, akkor kattints a három programunk egyikére és szórakozz, kapcsolódj ki, töltődj fel velünk, általunk.

ANDRO A GROUPAMÁBAN

Andro ezúttal a Groupama Aréna falai között pörgette a lemezeket! A DJ közel egy órás nagyon egyedi produkciója alább tekinthető meg, az élmény pedig garantált:

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/1435620759959447/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDBthDm0ztgm0NAdX6BL4oMWrpRT9glig71zqeRA27Doto8lNQ39ReoUsD4obsFc36sWPfjRgBagRG8

HEGYI LEVEGŐ ONLINE FESZTIVÁL

A Bagossy Brothers Company által szervezett Hegyilevegő Online Fesztivál keretében sok-sok remek magyar előadót nézhetsz és hallgathatsz, akiknél a mélyrehatoló szövegek mellett óriási szerepet kaptak a hangszerek is, amikkel természetesen kiválóan bánnak, a produkciók sokasága így aztán igazán egyedi, nézd, itt ni:

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/276783630081571/?epa=SEARCH_BOX

ZACHER GÁBOR TOXIKOLÓGUS A JÁRVÁNYRÓL

D. Tóth Kriszta ezúttal Dr. Zacher Gábor toxikológust vitte el magával, no persze csak virtuálisan, ugyanis az ismert újságíró műsora egyelőre a koronavírus-járványra való tekintettel még nem úgy üzemel, mint eddig. Magyarország egyik legismertebb arca őszintén fejtette ki, hogy mit és, hogyan gondol a koronavírusról és annak minden velejárójáról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb