Közélet

Megszólalt a Rózsa utcai virágbolt tulajdonosa: 5 ezer forintért tört rájuk a szegedi férfi

Ahogyan arról a Szeged365.hu elsőként adott hírt, csütörtökön egy helybéli férfi megpróbálta kifosztani a Csongrádi sgt-on található postát, ahol nem járt ugyan sikerrel, a rendőrök elől viszont elmenekült. Ezt követően a szombaton a Rózsa utcában található virágboltban pénzt követelt, miután azt megkapta, elmenekült, ám a szegedi rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták őt. A Dugonics temető melletti virágüzlet tulajdonosa a Tv2-nek nyilatkozott.

Fotó: Szabó Dávid, Szeged365.hu

A bolt tulajdonosa a Tv2-nek elmondta: a tettes mindössze 5 ezer forintért tört rájuk, végtelenül el volt keseredve és a szemei is könnyben úsztak. A hölgy megsajnálta, odaadta neki a kért összeget, ezután az 51 éves szegedi férfi tovább követelőzött. Az eladó azonban az alkalmazottal együtt arra kérte, távozzon az üzletből, ne csináljon magának bajt.

A rabló ezt követően megköszönte az ötezer forintot, megsimogatta a nő karját és távozott.

Arról, hogy a férfinél éles lőfegyver is volt, a tulajdonost a rendőrök a tettes elfogása után értesítették. A szegedi férfi elfogása és a helyszínen készült, Szeged365.hu exkluzív fotók, illetve a rendőrségi felvételek alább tekinthetőek meg:

A hölgy nyilatkozatáról készült videót ide kattintva tudod megnézni:

Rendőrségi videó a szegedi férfi elfogásáról:

Forrás: TV2 Tények, Police.hu, Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb